Tilaajalahjaksi matka Italiaan!

Posted on

Hei kuulkaa te lukijani!

Nyt on huippu tarjous lehtimyyjällä netissä: Pääset Italiaan muutamalla satasella keväällä! Eli tämä on siis tilaajalahja, matkaetu, josta osa kustannuksista kuittaantuu ikään kuin tilaajalahjana! Huikeeta!

Italian-umbria-lehtiapajan-matka

(Näin se ekologisuus – en matkusta mihinkään – juttu unohtuu kun pääse tarpeeksi halvalla… ihminen on niin utelias ja ahne!) Mää tilasin Glorian koti -lehden ja sain tuon nimenomaisen matkan tilaajalahjaksi! Tilattavan lehden arvo täytyy siis olla vähintään 15 euroa, mutta tuolla hintaahan kaikki lehdet myydään. Täältä löytyy vähän lisää tietoa tuosta kampanjasta. Tuolla Lehti-tarjoukset.com sivustolla on tosi kattavasti kotimaisia ja ulkomaisia lehtiä lueteltu ja niitä on helppo selata, joten eiku vaan lehteä valitsemaan!

Matka käsittää siis kolmen päivän kiertomatkan Italian Umbriaan ensi keväänä! Hinta mikä siitä jää maksettavaksi per nuppi on siis vaan 208 euroa. Tuolla hinnalla saa siis lennot Helsingistä sinne Pohjois-Italiaan ja takas, kolme yötä 2 hengen huoneessa kolmen tähden hotellissa ja aamiaiset. Sitten on tietysti vielä bussikuljetukset lentokentältä hotelliin ja suomalaisen oppaan palvelut käytössä koko ajan. Kiinnostaa kyllä sikana tuo reissu!

Tuo homma siis toimi niin, että kun lehteä tilatessa syöttää alennuskoodin niin sit ku on tilannut saa koodin, jolla voi aktivoida matkalahjakortin. Tästä otetaan sitten pikimmiten yhteyttä ja matka varataan tavallaan ihan erikseen. Mutta sää saat sen tuolla hinnalla kuitenkin.

Oon nimittäin suunnitellut siskojen kanssa Italian matkaa ensi keväälle ja tämä osu tähän kuin nappiiin! Meillä oli kriteerinä se, että lyhyt kiva loma halvalla ja tää on varmasti just sitä. Ihanaa!

Yksi asia tässä kyllä epäilyttää. Viime syksynä oli nimittäin tällainen samanlainen kampanja, jossa sai tilaajalahjaksi matkaedun Venetsiaan. Tilasin sen takia kolme lehteä joululahjoiksi. No, siinäkin saimme varausnumerot ja kaikki ja matkayhtiöstä soitettiinkin meille kerran ja kerrottiin matkasta, mutta sen koommin matkasta ei kuulunut mitään! Koskaan emme saanee ainutta sähköpostia saati aikatauluja, laskuja lentolippuja… En tiiä onko kyseistä matkaa tehty edes. Nyt syksyllä taas sai kiertomatkaedun Turkkiin, eli viikoksi Turkkiin pääsi noin neljälläsadalla. No, sitä matkaa en varannut enkä tiiä onko siellä ollut väkeä. Joskus jotain googlailinkin aiheeseen liittyen, niin pari haukku hulluna tuon kyseisen Turkinmatkan järjestäjän palveluita. Kyseessä oli just se ruotsalainen matkatoimisto, joka kuljetti turisteja toreille ja basaareille huijattavaksi. Siitä oli muistaakseni joskus vuosi sitten juttuakin ainakin Ylen uutisissa.

Että näin. En tiiä kuka tätä Umbrian matkaa järjestää, en oo sen kummemmin ehtinyt asiaa paneutua, mutta ainakin sen tiiän, ettei Italiassa oo samanlaisia huijausbasaareja ku Turkissa. Sinänsä siis oon luottavaisempi. 🙂 Jospa siitä vielä matka tulee! 🙂


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

3 + 5 =